Wonen algemeen

HeidaDeken biedt een heldere, voortvarende en persoonlijke aanpak en begeleidt particulieren tijdens het gehele aan- of verkoopproces. Het werkgebied van HeidaDeken strekt zich uit tussen Amsterdam, Haarlem, Kennemerland en de metropool regio Amsterdam, waaronder Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel.

Koop

De woningmarkt lijkt transparant door de vele zoek- en aanbodsites. Echter, het vinden van uw droomhuis vereist een brede oriëntering en het exact op de hoogte zijn van al het aanbod. Het in kaart brengen van alle mogelijkheden en het filteren van het totaal aanbod, is in de praktijk voor consumenten minder transparant dan het op het eerste gezicht lijkt.

Wij begeleiden u in uw zoektocht, tot en met de ontvangst van uw nieuwe huissleutel. Of u nu een appartement zoekt op een hippe stadslocatie of een landelijk gelegen villa, wij vinden uw droomplek!
Ook adviseren en begeleiden wij u bij het selecteren van huizen, bezichtigen van geselecteerde huize en het voeren van onderhandelingen. Daarnaast beoordelen wij de koop- en leveringsakten en adviseren wij desgewenst bij juridische ondersteuning, het verschaffen van duidelijkheid omtrent erfpacht/opstalrecht e.d., de uiteindelijke oplevering.

Verkoop

Wilt u uw woning verkopen? Wij nemen u het gehele verkoopproces uit handen en zorgen ervoor dat dit geschiedt op een persoonlijke en transactie gerichte wijze. Denkt u daarbij aan o.a.:
– prijsbepaling
– realistische verkoopplanning
– wijze van aanbieden
– bezichtigingstraject
– onderhandelingstraject
– vastlegging koopovereenkomst bij de notaris
– juridische levering bij de notaris.
Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van nieuwbouw woningen en -appartementen.
Graag maken wij een afspraak om één en ander toe te lichten.