GGZ inGeest

Recent hebben wij GGZ inGeest begeleid bij het zoeken naar een locatie voor ‘zorg in de wijk’ in Amsterdam Nieuw-West. Dat heeft geresulteerd in de huur van een zelfstandig kantoorpand in dit stadsdeel. Het gebouw wordt thans aangepast en geschikt gemaakt voor gebruik door GGZ inGeest, in samenspraak met verhuurder, Woningstichting Rochdale Amsterdam. De directe omgeving wordt thans ook gerevitaliseerd waarbij de openbare ruimte door de gemeente Amsterdam wordt her-ingericht.

Little Universe School

Little Universe School is een particuliere basisschool voor tweetalig onderwijs. Little Universe School had al een vestiging in Amsterdam Oud-Zuid. Door de grote toeloop van leerlingen en de almaar toenemende vraag vanuit de markt, werd deze locatie te klein en was behoefte aan uitbreiding. Die uitbreiding is gevonden aan de Beethovenstraat, waar nu een tweede vestiging is geopend. De tweede locatie biedt ruimte voor onderwijs aan circa 80 kinderen.

Fortress Investment Group

In opdracht van Fortress Investment Group hebben wij de kantoorbelegging aan de Diakenhuisweg 29-35 en 37-45 in Haarlem verkocht aan een particuliere belegger. Deze twee met elkaar verbonden kantoorgebouwen hebben een gezamenlijk vloeroppervlak van circa 9.419 m2 met een parkeergarage voor 152 auto’s. De gebouwen zijn gelegen op eigen grond en maken deel uit van het kleinschalige kantorengebied Oostpoort, dat is gelegen aan de oostzijde van het centrum van Haarlem. De gebouwen zijn aan diverse huurders verhuurd.