• 20190418_123319 (1)
  • voorgevel (1)
  • 20190418_123348 (2)
  • 678 m2Area

Pand

Vrijstaande pand aan de Zuidermolenweg 7, gebouwd in 1973.
Het bestaat uit een souterrain laag (half verdiept), een verhoogde begane grond en een eerste verdieping. Het gebouw heeft een eigen afsluitbaar parkeerterrein.

Locatie

Het pand is gelegen in stadsdeel Nieuw West, op Bedrijvencentrum Osdorp (hierna genoemd BCO), tussen de Ookmeerweg (S106) en de Osdorper Ban/Baden Powellweg. De bebouwing in de directe omgeving bestaat uit vergelijkbare kantoor-/bedrijfsgebouwen. Bedrijvencentrum Osdorp  Bedrijvencentrum Osdorp (BCPO) heeft een oppervlakte van circa 180.000 m2. De gebouwen op het BCO hebben bij elkaar opgeteld een oppervlakte van circa 100.000 m2. Deze bieden huisvesting aan ongeveer 130 bedrijven waaronder: Jumper, Action, Praxis, Mediamarkt,  Toys XL, een trandartsengroepspraktijk, G-Star Raw Outlet, Nike Factory Store, KFC, Partycentrum De Kroon, Skypalace Amsterdam en Kwik Fit.

Het Bedrijvencentrum Osdorp lig top een goed bereikbare locatie in Amsterdam Nieuw West. Brede, filevrije weten zorgen voor verbindingen met:
– Rijksweg A9, via afslag 7 (Badhoevedorp/S106) op circa 5 minuten rij-afstand, via de Amsterdamse Baan.
– Rijksweg A4
– Rijksweg A5
– Rijksweg A10.
Daarmee is niet alleen de Amsterdamse regio maar de gehele Randstad goed bereikbaar.
Het BCO kenmerkt zich door een bonte mix van bedrijvigheid en voorzieningen, waaronder:
– Grootschalige retail met horeca
– Productiebedrijven, groothandels e.d.
– Gespecialiseerde, kleien bedrijven
– Start-up’s.

Het BCO heeft een actieve ondernemerskring. Het BCO is een Bedrijven Investeringszone en heeft het Keurmerk Veilig Ondernemen. De ondernemerskring streeft naar verduurzaming en werkt samen met Ecostroom.nu om alle daken op het BCO van zonnepanelen te voorzien.

Huurcondities

Te huren

Het gebouw bestaat uit twee vleugels.
Op dit moment is nog beschikbaar:
souterrain: 327,70 m²
verhoogde begane grond: 119,32 m².

Huurprijs

Souterrain: € 90,- per m2 per jaar
Begane grond: € 125,- per m2 per jaar/€ 15.000,- per jaar
Genoemde prijzen worden vermeerderd met servicekosten en BTW(-compensatie).

Servicekosten

€ 35,- per m2 per jaar te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn

5 jaar met verlengingsmogelijkheden.

Huurbetaling

Per kwartaal of per maand vooruit.

Huurcontract

Op basis van het ROZ model 2015.

Huurprijsherziening

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI-alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling

Ter grootte van minimaal een kwartaalverplichting (huur, servicekosten en BTW).

Indexering

Jaarlijks.

Disclaimer

Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgever en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Onder-/overmaat

Onder dan wel overmaat van het metrage zal nimmer kunnen leiden tot enige verrekening van de huurprijs en/of eventuele kosten van bijkomende leveringen en diensten tijdens de periode van de huurovereenkomst met inbegrip van eventuele verlengingen hiervan.