• Foto gevel
  • Showroom_1
  • Reception
  • Showroom_3
  • kitchen

Mooie, stoere kantoorruimte, met hoog plafond, industrieel karakter en veel daglicht.

Zanderij 37 is een vrijstaand kantoor-/bedrijfspand op bedrijventerrein ‘Legmeer’ in Amstelveen.

Het bestaat uit een begane grond en een eerste verdieping, met een buiterrein rondom het pand. Aan de voorzijde zijn parkeervakken voor de gebruikers van dit gebouw.
De eerste verdieping van dit gebouw komt voor huur beschikbaar.
De beschikbare ruimte op de eerste verdieping, thans in gebruik bij een mode bedrijf, heeft een eigen entree, voorzien van eigen lift.
Door de ramen rondom het gebouw en de hoge plafonds (ca 3  metr), is de ruimte zeer licht met ruimt uitzicht rondom het pand.
Het stoere afwerkingsniveau geeft de ruimte een industriële uitstraling en zorgt voor een zeer plezierige werkomgeving.
De ruimte is afgewerkt met o.a. een gecoate vloer, taats draaiende deuren  en diverse scheidingswanden, gedeeltelijk half-hoog.

Bedrijventerrein Legmeer is gelegen in de bebouwde kom in Amstelveen Zuid. Op dit terrein is een grote verscheidenheid aan bedrijven gehuisvest, waaronder groothandelsbedrijven, autobedrijven, zakelijke dienstverleners, de gemeentewerf, dansstudio’s, architecten, leisure & entertainment bedrijven en het produktiebedrijven en grootschalige detailhandelbedrijven.
We noemen enkele bedrijven bij naam: Canon Nederland, Martinez Chocolatier, Volvo Ban garage, Jumpers, Gamma, Health Club Different en Just Architects.
Op Legmeer vindt thans door de gemeente Amstelveen een herstructureringsproject plaats, met als doel de openbare ruimte verder te verbeteren. Ook worden plannen uitgewerkt om de bestemming ‘bedrijven’ met woonfuncties uit te breiden.
Pal naast het pand ligt sportpark De Kegel. Dit sportpark is door de KNLTB verkozen om hier het Nationaal Tennis Centrum te vestigen. Het bestaande tenniscentrum wordt uitgebreid. Het huidige ‘Grand Hotel’ wordt vernieuwd en uitgebreid en er zullen op het complex circa 80 huurwoningen worden gerealiseerd, in het middeldure segment.


Kerngegevens

Te huren:
Circa 429 m² kantoor-/bedrijfsruimte, gelegen op de 1e verdieping.

Huurprijs:
€ 50.000,– per jaar te vermeerderen met servicekosten en BTW.

Servicekosten:
€ 12,50 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW, op basis van een verrekenbaar voorschot.
In dit bedrag zijn de verbruikskosten voor gas, water en elektra niet inbegrepen. Huurder sluit rechtstreeks contracten met de diverse nutsbedrijven.

Huurtermijn:
Een huurtermijn vanaf 3 jaar is bespreekbaar.

Huurbetaling:
Per kwartaal vooruit.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurcontract:
Op basis van het ROZ model 2015.

Zekerheidstelling:
Ter grootte van een kwartaalverplichting.

Indexering:
Jaarlijks.

Afwerking:
De ruimte is voorzien van de navolgende afwerking:
– coating vloerafwerking
– lichtarmaturen
– scheidingswanden, gedeeltelijk plafond-hoog en gedeeltelijk ¾ hoog
– kabelgoten voorzien van elektra en databekabeling cat. 5
– 2 toiletten
– douche
– keuken

Bereikbaarheid:
De Legmeer is gelegen in de bebouwde kom, in de Metropoolregio Amsterdam.Met het openbaar vervoer is de reistijd naar Amsterdam Centrum 30 minuten, naar Schiphol 15 minuten (met de auto), naar Amstelveen Centrum 10 minuten (met de bus, halte Zagerij).
Op loopafstand is een haltes van diverse buslijnen (347, 348, 357, 199 en 55): haltes aan de Sacharovlaan of Zagerij.
Met de auto is De Legmeer direct bereikbaar via de A9 (5 minuten tot afrit 5 Amstelveen). Ook de rijkswegen A2, A4 en A10 zijn binnen 5 minuten rijden bereikbaar.