Pand

Jarmuiden 33 (1046 AC) is een bedrijfsgebouw, bestaande uit een begane grond en eerste verdieping, met buitenterrein. Het totale vloeroppervlak bedraagt 2.367 m². Op het buitenterrein zijn 32 parkeerplaatsen gesitueerd.
Thans is het pand verhuurd aan drie huurders, A-Meubel, Freshland en een horeca onderneming.
Verkocht wordt het voortdurend recht van erfpacht van een perceel grond, eigendom van de gemeente Amsterdam, met de rechten van de erfpachter op het daarop gestichte bedrijfsgebouw met verder aanbehoren, plaatselijk bekend als Jarmuiden 33, 1046 AC Amsterdam. Het betreft een totaal verhuurd bedrijfs-/kantoorgebouw, met een begane grond en eerste verdieping, onderverdeeld in 3 huisnummers, t.w. 33, 33A en 33B.

Locatie

Jarmuiden is gelegen op het kwalitatief hoogwaardige bedrijventerrein Sloterdijk III. Sloterdijk III is gelegen in Amsterdam- Westpoort stadsdeel Nieuw West, aan de Westrandweg (A5).
Op dit bedrijventerrein zijn vele nationale en internationale bedrijven gehuisvest alsmede de vierde haven van Europa. Er zitten grote logistieke bedrijven maar ook de automotive sector is goed vertegenwoordigd. Verder is er een dwarsdoorsnede van bedrijven die een stad als Amsterdam draaiende houden, zoals loodgieters en aannemers alsook handelsondernemingen, kleding- en productiebedrijven. Er is ook ruimte voor bedrijven die elders niet in de stad terecht kunnen doordat ze milieuhinder met zich meebrengen. Voorbeelden hiervan zijn de Afval Energie Centrale en de Waterzuivering.

Koopsom

€ 1.995.000,- kosten koper.

Erfpachtgegevens

Op het object zijn van toepassing de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 1966.
De canon voor het huidige tijdvak, dat loopt tot en met 15 oktober 2040, is afgekocht tot en met 15 oktober 2040.

Parkeren

Er zijn 32 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Kadastrale gegevens

Gemeente Sloten, Sectie A, Nummer 1357.
Kadastrale grootte 29 are 12 centiare.

Huuroverzicht/huuropbrengst

Huurgegevens zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Energielabel

Op aanvraag verkrijgbaar.

Bereikbaarheid

Eigen vervoer:
Met de auto is Sloterdijk III uitstekend bereikbaar. Het bedrijventerrein is gelegen aan de Rijksweg 5 (A5), die de verbindingsweg vormt tussen de 2e Coentunnel en Rijksweg A (Amsterdam-Den Haag). Ook de A10 is via afslag S102 binnen 5 minuten rij-afstand bereikbaar.

Openbaar vervoer:
Buslijn 231 heeft op slechts enkele minuten loopafstand een halte en is de verbinding met station Sloterdijk, alwaar vele bus-, tram-, trein- en metrolijnen voor vervoer naar Amsterdam en heel Nederland zorgen.