Object

Het vrijstaande bedrijfspand aan de Graftermeerstraat 46 in Hoofddorp.
Gelegen op bedrijventerrein Noord. Het perceel omvat circa 2.155 m2 eigen grond, waarop een solide en multifunctionele bedrijfshal staat met een bebouwd vloeroppervlak van circa 1.200 m2.
De loods heeft een hoogte van 12 meter met daarin twee betonnen tussenvloeren en een trappenhuis met een liftsparing. Het perceel beschikt over ruime parkeer- en manouvreergelegenheid op eigen terrein. De hal beschikt thans over drie overheaddeuren.

Mogelijkheden

Het pand kan vrij eenvoudig worden gesplitst in vijf separate bedrijfsruimten. Aan de zijde van het afsluitbare buitenterrein (noordwest) bevinden zich reeds diverse glaspuien zodat op de verdiepingen kantoorruimten kunnen worden gerealiseerd. Het pand leent zich uitstekend voor meerdere gebruikers en een combinatie van functies. Het gebouw kan ook een geheel andere invulling krijgen. Een combinatie van bedrijfs- en kantoorruimte is geen must. Herontwikkeling met sloop en nieuwbouw is ook een optie. Het huidige bestemmingsplan biedt veel potentie en het makelaarsteam denkt graag actief met u mee in kansen en mogelijkheden. Het totaal verhuurbare vloeroppervlak bedraagt circa 3.600 m2.

Locatie

Het pand is gelegen in de zuidwest-hoek van bedrijventerrein Noord. Hoofddorp Noord is een bedrijventerrein in het middensegement met voornamelijk lokale en regionaal opererende bedrijven. De bedrijvenfunctie overheerst nog in het gebied, maar het terrein kent ook sportvoorzieningen, horeca en verschillende vormen van detailhandel. De gemeente heeft de intentie om het bedrijventerrein geleidelijk te transformeren in een woonwijk. De voormalige bedrijfslocatie van Woodward aan de Hoofdweg 601 is het eerste kavel waar de transformatie heeft plaatsgevonden.

Bereikbaarheid

De verbindingswegen Hoofd- en Kruisweg zijn op korte afstand gesitueerd en bereikbaar binnen enkele minuten rijden via de Wijkermeerstraat. De N201 (Weg om de Noord) zorgt voor een snelle verbinding naar o.a. de rijkswegen A4, A5, omliggende plaatsen en de Luchthaven Schiphol.

Bestemmingsplan

Bestemming Gemengd -1 volgens bestemmingsplan Hoofddorp Noord, d.w.z. bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 3.1, creatieve industrie en horecavoorzieningen in categorie 1 of 2.

Koopsom

Prijs op aanvraag.

Aanvaarding

Per direct beschikbaar.

BTW

Niet van toepassing.

Zekerheidstelling

Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de overeengekomen koopsom.

Contact

Voor meer informatie en/of het inplannen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor of met Van Luling Bedrijfs Onroerend Goed (verkoop in collegiale samenwerking).