• 11,001 ft2Area

Gebouw

Markant kantoorgebouw, dat volledig aan het UWV is verhuurd. Het complex is recentelijk volledig gerenoveerd en heeft een B-energielabel.

Locatie

Het gebouw is gesitueerd op korte afstand van het intercity-treinstation Alkmaar, ca 5 minuten loofafstand, en ten noordwesten van het historische centrum van Alkmaar, ca 500 meter afstand. De locatie is eenvoudig met de auto te bereiken via de ringweg van Alkmaar, N9/N245, welke aansluiting geeft op de A9, richtig Haarlem en Amsterdam.

(Her)ontwikkelingsmogelijkheden

De maatvoering van het gebouw maakt een herontwikkeling naar woonappartementen mogelijk. De gevelopeningen hebben een grootte die voldoende daglicht geven en de constructie van het gebouw, bestaande uit hoofdzakelijk kolommen-structuur, maakt het geheel flexibel qua indelingsmogelijkheden. Geen dragende wanden, behoudens de wanden voor het verticale transport in de kern. Voor een herontwikkeling is een bestemmingswijziging noodzakelijk. Volledige sloop en ontwikkeling van een aantal torens behoort ook tot de mogelijkheden.

Kadastrale gegevens

Gemeente: Alkmaar
Sectie en nummer: C 6375 en C 6376.
Kavelgrootte: 12.020 m2 en 1.020 m2.
Eigendomssituatie: eigen grond.
Bestemmingsplan: bestemming kantoor.

Verhuurbaar VloerOppervlak: 11.001 m2
Parkeren: 266 plaatsen
Bouwjaar: 1990
Energielabel: B
Huurder: UWV

Nadere informatie

Op aanvraag en na ondertekening van een NDA is nadere informatie verkrijgbaar.