HeidaDeken

Na langjarige dienstverbanden bij diverse vastgoedorganisaties en makelaarskantoren in Amsterdam en omgeving, is in 2002 HeidaDeken opgericht door Saskia Heida en Dominique Deken. Directe betrokkenheid, korte lijnen, gedegen vastgoedervaring, discretie, marktkennis, een uitgebreid netwerk en koopmanschap vormen de basis van onze onderneming en ons succes. Een kundige combinatie!

Onafhankelijk advieskantoor

Omdat HeidaDeken een onafhankelijk advieskantoor is, bent u te allen tijde verzekerd van objectief advies. Integriteit en discretie zijn van groot belang om snel en professioneel voor u te kunnen optreden.

Onderscheidend

HeidaDeken onderscheidt zich door enthousiasme, creativiteit, gedrevenheid, kennis en efficiency. Deze factoren waarborgen een optimale dienstverlening met een gelijkwaardig resultaat. HIER vindt u een overzicht van opdrachtgevers waarvoor transacties zijn bewerkstelligd.

Netwerk

HeidaDeken beschikt over een zeer uitgebreid, divers en sterk netwerk. Dit netwerk is nauwkeurig en kritisch opgebouwd de afgelopen decennia. Betrouwbaarheid, financiƫle slagkracht en het gezamenlijk beogen van een langjarige samenwerking zijn daarbij van doorslaggevende aard geweest. Wij hebben op zowel regionaal als landelijk niveau een divers netwerk.

Opdrachtgevers

Onder onze opdrachtgevers bevinden zich zowel jonge als gevestigde ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf, alsmede non-profit organisaties (overheids- en semi-overheidsinstellingen en stichtingen).